Welkom bij Medium Anita

Op deze website zal ik in het kort uitleggen wie ik ben en wat ik doe..

 

Wat is een Medium?

Het woord medium betekent letterlijk in het midden staan. Als medium leg ik contact met o.a. overleden personen. Het mooie is dat ik in de loop van een gesprek allerlei gegevens doorkrijg via mijn gidsen, die ik mag en kan doorgeven.Paranormaal is eigenlijk heel normaal. Nieuwsgierig geworden bekijk dan de Site.

Ik ben Medium Anita uit Enschede.

Mijn naam is Medium Anita, en ik ben een nuchtere dame uit Twente. Sinds 2006 heb ik een eigen praktijk aan de Benninkburg in Enschede.

Naast het werken in m’n eigen praktijk organiseer ik regelmatig shows oa in de Boom in Oldenzaal en het Vestzaktheater in Enschede, en ben ik met enige regelmaat te horen of zien bij radio- & tv-programma’s lees meer...

 

TV Enschede op bezoek

Brand een kaars Online bij overlijden, herdenking of verdriet

Medium Anita - Madame Lenormand dagkaart.

kaartenMarie Anne Lenormand was een Francaise die in het begin van de negentiende eeuw bekend stond onder de naam Madame Lenormand. Zei ontwierp 36 waarzegkaarten die de toekomst voorspellen.

Elke dag een Lenormand kaart trekken. Een dagkaart trek je maar 1x per dag, bij voorkeur op een vast tijdstip. Gebruik de kaart als inspiratiekaart, als een boodschap voor de dag.

Klik op de kaarten hiernaast om te starten.

×

Log in